youthagain2-kopie

S laapt u graag op uw zij?
Dan kent u zeker het gevoel dat er geleidelijk aan decolletérimpeltjes aan het ontstaan zijn of reeds bestaande rimpeltjes dag na dag dieper worden.

Zou het niet heerlijk zijn om ‘s ochtends met een rimpelvrije decolleté wakker te worden?
Met een goed gehydrateerde huid vol jeugdige frisheid?
Zonder lelijke rimpels die onvermijdelijk zijn bij vrouwen die op hun zij slapen?

Silinova® heeft dankzij jarenlange processen van productontwikkeling een unieke verzorgingsset gemaakt >met een ongeëvenaard effect tegen de typische slaaprimpels. De innovatieve verzorgings- en herstelcombinatie geeft uw huid opnieuw een onverwachte gladheid.
De ingenieuze verbinding van hyaluronzuur en het vochtvasthoudende en stabiliserende Siliconen-Softpad zorgt voor een sensationele rimpelvermindering in slechts een paar dagen.
Volledig onschadelijk en gemakkelijk in gebruik – met een overtuigend effect:
YOUTHagain® maakt ook uw decolleté snel en blijvend glad. U zult al na de eerste nacht verwonderd zijn van het resultaat.

Hoe ontstaan decolletérimpels?
Op de eerste plaats worden deze rimpels veroorzaakt door te slapen op uw zij waarbij uw borsten samengedrukt worden. Door die druk ontstaan de typisch lelijke verticale rimpels. Natuurlijk spelen ook zonlicht en leeftijd een grote rol.

Wat zit er in de YOUTHagain®-set?

  • De YOUTHagain®-decolletéset bestaat uit:
  • een kwalitatief hoogwaardig siliconen pad (gepatenteerd) gemaakt van medische silicone
  • 30 ml Special-Hyaluronserum in het elegante Airless-pompje voor aanbrenging onder het siliconen pad
  • 50 ml Softpad-Cleanser in het praktische schuimpompje voor het reinigen en reactiveren van de siliconen pads
  • een zachte reinigingsborstel

Hoe werkt YOUTHagain® tegen decolletérimpels?
Met het zelfklevende siliconen pad worden zowel het vocht als de bestanddelen van het hyaluronserum in de huid vastgehouden en kunnen zij zo de hele nacht door hun verzorgende werking aanhouden. Het zachte en zelfklevende siliconen pad stabiliseert uw huid en voorkomt dat uw decolleté nacht na nacht in plooien wordt samengeperst. Uw huid zal zich enkel nog in zachte golven vormen die geen sporen nalaten.

Waarom het hyaluronserum?
Wij willen een decolletéverzorging ontwikkelen die aan de hoogste normen voldoet. Het uiterst doeltreffende hyaluronserum hydrateert de doorgaans droge decolletéhuid tijdens het slapen.

Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de huid. Deze lichaamseigen stof vermindert met de leeftijd. Daarom ondersteunen wij de droge decolletéhuid met hyaluronzuur en houden wij het vocht vast met het siliconen pad.

YOUTHagain® Hyaluronserum geeft uw huid niet alleen haar vochtigheid terug, maar ondersteunt ook haar regeneratievermogen.

Waarom een speciaal reinigingsmiddel?
Het zachte Cleansingfoam reinigt uw pad op een milde manier zonder de kwetsbare kleeflaag te beschadigen. Het schuim is bovendien niet vet inbrengend en werd specifiek ontworpen voor het reinigen en ontsmetten van klevende silicone.

Waarom heeft het YOUTHagain®-pad deze buitengewone sikkelvorm?
Deze specifieke vorm is de speciale eigenschap van YOUTHagain®.

Dankzij deze vorm kan het pad worden aangebracht op zo’n manier dat het decolleté op verschillende plaatsen wordt behandeld – waar de rimpels zich ook bevinden – van het lagere gedeelte van het decolleté tot aan het begin van de nek. Daarom werd deze speciale vorm gepatenteerd. Alleen met YOUTHagain® kunt u zelf nacht na nacht bepalen waar u uw rimpels wilt verminderen. Niet enkel op het decolleté, maar ook op de hals.

Waar moet ik op letten bij het aanbrengen van YOUTHagain®?
Het gebruik van YOUTHagain® is eenvoudig:

Reinig uw decolleté met schoon water en droog uw decolleté af. Breng een druppel Special-Hyaluronserum aan en laat het even intrekken. Als de huid na een paar seconden volledig droog is, plaatst u het siliconen pad op de plek waar u de rimpels wilt verminderen. Dat kan op het decolleté zijn of aan het begin van de hals. Plaats het pad centraal en strijk het naar de buitenzijden toe glad. Druk het pad vervolgens een paar seconden met uw warme handpalm op uw huid. Terwijl u slaapt voorkomt het pad de vorming van nieuwe rimpels en maakt het pad de reeds bestaande rimpels gladder. U zult al na de eerste nacht verwonderd zijn van het resultaat.

Wanneer moet ik het pad reinigen?
Elke keer dat de houdkracht merkbaar afneemt, is het tijd voor een heractivering. Dat is verschillend van huidtype tot huidtype en hangt ook af van het feit of u ‘s nachts zweet of niet.

In dat geval raden wij u aan om het pad niet over het hyaluronserum te plaatsen, maar in plaats daarvan het ‘s ochtends aan te brengen.

Waartoe dient de meegeleverde folie?
Met deze folie kunt u het pad handig bewaren zonder dat het teveel ruimte inneemt. Kleef het pad gewoon op de folie en rol het samen op. Het pad wordt op die manier kleiner en past in elke beautycase. Zo kunt u het pad tijdens het reizen ook ten alle tijde bij u hebben.

Hoe vaak moet ik YOUTHagain® gebruiken?
U voelt uw pad ‘s nachts niet zitten. Daarom kunt u het zonder probleem elke dag gebruiken.

Hoelang is het YOUTHagain® siliconen pad bruikbaar?
Bij een goede verzorging kan het pad tot 6 maanden meegaan. Maar elke huid is anders en het hangt allemaal af van het huidtype en de verzorging. U kunt het hyaluronserum en de cleanser even lang gebruiken.

Kan ik mijn nachtcrème onder het pad gebruiken?
Vette crèmes verminderen de zelfklevende kracht.

Het hyaluronserum dient als huidverzorging onder het pad. U brengt best uw gebruikelijke decolletécrème pas ‘s ochtends aan.

Kan ik ook elk ander hyaluronserum gebruiken?
Het YOUTHagain®-hyaluronserum werd speciaal ontwikkeld voor aanbrenging onder het YOUTHagain® siliconen pad.

Sommige in de handel verkrijgbare hyalurongels beschadigen de klevende silicone. Daarom wordt het YOUTHagain®-hyaluronserum exclusief voor Silinova® in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

Ik heb een gevoelige huid. Kan ik toch YOUTHagain® gebruiken?
Alle producten werden op gevoelige huid getest. Huidreacties kunnen nooit volledig worden uitgesloten, maar zijn uiterst onwaarschijnlijk. Indien u last heeft van een siliconenallergie mag u het pad niet gebruiken.

Kan ik YOUTHagain® ook retourneren?
Alle producten die rechtstreeks op de huid worden gedragen, worden als hygiëneproducten beschouwd.

Daarom kunnen we helaas geen gebruikte producten terugnemen.

YouthAgain | Salon Esthétique
Eindelijk een innovatief product die ook daadwerkelijk werkt tegen hals -en decolletérimpeltjes. Net nieuw in Nederland en al bij ons verkrijgbaar. Bent u een zij slaper? Dan kent u zeker het gevoel dat er geleidelijk aan decolletérimpeltjes aan het ontstaan zijn of reeds bestaande rimpeltjes dag na dag dieper worden. -Zou het niet heerlijk zijn om 's ochtends met een rimpelvrije decolleté wakker te worden? -Met een goed gehydrateerde huid vol jeugdige frisheid? -Zonder lelijke rimpels die onvermijdelijk zijn bij vrouwen die op hun zij slapen? Het Duitse bedrijf Silinova® heeft dankzij jarenlange processen van productontwikkeling een unieke verzorgingsset gemaakt van YOUTHagain met een ongeëvenaard effect tegen de typische slaaprimpels. De innovatieve verzorgings- en herstelcombinatie geeft uw huid opnieuw een onverwachte gladheid. Volledig onschadelijk en gemakkelijk in gebruik – met een overtuigend effect: YOUTHagain® maakt ook uw decolleté snel en blijvend glad. U zult al na de eerste nacht verwonderd zijn van het resultaat. De pad behoudt haar zelfklevende vermogen tot wel 6 maanden. Bel voor meer informatie: 0495 453330
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search