xl-hair

XL Hair®

Welke behandelmethoden zijn er tegen haaruitval?
Wanneer u merkt dat uw haar begint uit te vallen, kunnen hier verschillende oorzaken voor zijn. Meestal zijn dit onschadelijke oorzaken, maar bespreek dit wel terdege met uw behandelaar. In uitzonderlijke gevallen kan er iets ernstigs aan de hand zijn! We gaan er hier vanuit dat dit niet zo is bij u en geven graag meer informatie omtrent wat u kunt doen tegen de haaruitval.

Mogelijke oorzaken zijn bijvoorbeeld stress, een tekort aan voedingsstoffen en het kan ook een erfelijke aandoening zijn, zoals bij Alopecia Androgenetica. Bepaalde medicatie kan ook voor uw haaruitval zorgen, benoem dit dan ook in het gesprek met uw behandelaar. Gelukkig is er in de meeste gevallen wat te doen tegen haaruitval.

Eigenlijk zijn er 3 opties:

  1. U laat zich niet behandelen en wordt langzamerhand kaal;
  2. U neemt medicijnen tegen de haaruitval;
  3. U ondergaat een haartransplantatie.

Gelukkig is er nu een 4e optie: een behandeling met XL-HAIR®!

Voor het gemak gaan we er vanuit dat u niet voor de 1e optie kiest, anders was u waarschijnlijk niet op deze website terecht gekomen. De 2e optie komt veel voor. Veel mensen nemen bepaalde medicijnen tegen haaruitval, of via een arts, of via het alternatieve circuit (internet) met potentiële gevaarlijke nadelen. De medicatie die beschikbaar is heeft sowieso een aantal nadelen. Ten eerste stimuleren deze medicijnen haargroei over het hele lichaam, ook daar waar u het niet wenst. Vaak komen er ook ongewenste bijwerkingen voor (zoals een verlaagd libido bij mannen). Een laatste nadeel is dat wanneer u stopt met het nemen van de medicijnen, uw haar direct weer begint uit te vallen. U zult dus de rest van uw leven de medicijnen moeten blijven slikken!

De optie van een haartransplantatie is een laatste redmiddel. Het is een pijnlijke en langdurige behandeling, soms tot wel anderhalve dag aaneengesloten. Ook het kostenpunt speelt mee in de beslissing of u hier voor kiest of niet. Afhankelijk van het type transplantatie dat u kiest kunnen er lelijke littekens ontstaan. Daarnaast is een transplantatie een operatie met de nodige potentiële complicaties zoals veelvoorkomende ontstekingen.

Een behandeling met XL-HAIR® is een behandeling al deze nadelen niet kent en goede resultaten biedt. Verdeeld over meerdere sessies ondergaat u een behandeling met een injectable die de eigen haargroei stimuleert. U krijgt hierdoor uw eigen haar weer terug, wat er natuurlijk uitziet. Vergelijk het met het verschil tussen een natuurlijk bos of een aangeplant bos met alle bomen in nette rechte lijnen…

XL Hair biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval te behandelen. Het type haaruitval welke in de dermatologie alopecia wordt genoemd is altijd al een probleem geweest, onafhankelijk van het geslacht of de leeftijd. Haaruitval kan een symptoom van zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Haaruitval is natuurlijk erg zichtbaar en is een indicatie van de gezondheid van de persoon. XL Hair en XL Hair Daily Care zijn capillaire regeneratoren welke de capillaire vezels revitaliseren en versterken door een afgifte van essentiële nutriënten voor capillaire groei en het stimuleren van de groeifactoren welke de haargroei bevorderen.

XL Hair bevat geen Minoxidil en 5-alpha-reductase inhibitoren (veelgebruikte medicatie met relatief veel bijwerkingen).

Hoe werkt XL Hair?
XL Hair is in staat om de haar miniaturisatie van het haar bij alopecia in jong volwassenen tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd te herroepen. Daarnaast stopt het de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert het de groei van nieuwe haren binnen 6 maanden. XL Hair is speciaal ontwikkeld voor oppervlakkige en diepe injecties in de huid, en is gebaseerd op de puurste en meest effectieve ingrediënten, met een synergetische werking.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Normaal gesproken bestaat een behandeling voor mannen uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies. Het gevolgde protocol is normaal gesproken eens per week gedurende de eerste vier behandelingen en daarna eens per twee weken. Uitsluitend het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld. Gedurende 6 maanden dient dagelijks de Spray XL Hair Daily Care gebruikt te worden. Het wordt geadviseerd om vervolgens tweemaal per jaar (lente en herfst) een touch-up te doen om de resultaten te onderhouden. Uw specialiste kan adviseren dat er meerdere behandelingen of behandelingen met een afwijkend protocol noodzakelijk zijn.

XL hair is op dit moment een van de nieuwste methodes op het gebied van haaruitval en kaalheid. Kaalheid is een probleem met grote gevolgen voor het welzijn. Kaal zijn is immers direct zichtbaar en kan als zodanig een negatieve invloed op je zelfvertrouwen hebben. Mensen schamen zich vaak voor haaruitval. Wat het zeker niet makkelijker maakt, is het feit dat haaruitval vaak moeilijk te bestrijden is. Van sommige middelen die er op de markt zijn is de werkzaamheid gering, van andere is soms zelfs helemaal geen effect te verwachten. Een haartransplantatie geeft resultaat, maar is ingrijpend en prijzig; meer een laatste redmiddel dus.

Gelukkig zijn er ook andere opties dan pillen of een haartransplantatie. XL hair is een behandeling die succesvol is gebleken bij kaalheid en haaruitval: mits tijdig aangepakt, is de kans op slagen groot.
XL hair werkt in op de haarfollikels. Deze follikels zetten aan tot haargroei en kunnen gemiddeld 1 tot 6 haren hebben. XL hair bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen en een groeihormoon, dat direct onder de hoofdhuid wordt ingespoten. De bestanddelen zijn werkzaam op meerdere manieren. Zo zorgt hyaluronzuur voor een betere conditie van de hoofdhuid, wat in dikkere haren resulteert die bovendien langer blijven zitten. De vitamines en het groeihormoon zetten de haarfollikels aan tot haargroei, zodat er weer nieuwe haren bijkomen. Binnen enkele weken stopt de haaruitval en zullen er nieuwe haren groeien.

De behandeling
Hoe gaat een behandeling met XL Hair® in zijn werk? Doordat de hoofdhuid niet ontsmet kan worden, is het belangrijk voor de behandeling het haar heel goed te wassen en uit te spoelen. Gebruik vlak voor de behandeling geen stylingproducten in het haar. Tijdens de behandeling wordt de vloeistof met een zeer klein en dun naaldje onder de hoofdhuid gespoten. Dit is vrijwel pijnloos. Na de behandeling mag het haar minimaal 24 uur niet gewassen worden en moet u warme plaatsen, zoals de sauna of direct zonlicht, vermijden. Soms kan als bijwerking roodheid van de huid ontstaan, dit trekt echter meestal binnen enkele uren weg.

Voor wie is XL Hair® geschikt?
XL Hair is geschikt voor iedereen die iets aan (beginnende) haaruitval en kaalheid wil doen. Wel is het van belang dat u nog eigen haar heeft, hoe dun of hoe weinig ook. Als al het haar weg is, zijn er geen haarfollikels meer en kan er helaas geen behandeling plaatsvinden. Let op: XL hair niet geschikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Wat kunt u verwachten van een behandeling met XL-Hair®?
Haar op het hoofd groeit in een cyclus van 6 maanden. Wanneer u start met de behandeling zult u merken dat de haaruitval binnen 3 maanden stopt. Gedurende de behandeling beginnen er al nieuwe haren te groeien en het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 6 maanden. Per bestaand haarzakje ontstaan er meer, dikkere en gezondere haren met een vollere haarbos als gevolg. Wanneer er geen haarzakjes meer zijn, is geen behandeling meer mogelijk. Zolang er nog haarzakjes zijn, ongeacht of dit er veel of weinig zijn, zult u resultaat zien. Om een beeld te vormen van de mogelijke resultaten gaat u in gedachten ongeveer 10 jaar terug in de tijd. Dus wanneer u nog maar zeer weinig haar heeft (donshaartjes), kunt u niet verwachten dat u een enorme volle bos terug krijgt. Wanneer uw haar gewoonweg wat dunner begint te worden, dan krijgt u zeker weer een mooi resultaat!

Met XL Hair kunt u in een relatief korte periode haaruitval een halt toeroepen. De haargroei wordt gestimuleerd en haren worden dikker en steviger. XL Hair is een veilige en doeltreffende methode om het beste uit uw haar te halen!

Wilt u weten of een XL Hair behandeling op dit moment voor u de juiste keus is? Vraag een gratis consult aan bij ons aan voor een persoonlijk advies.

XL Hair | Salon Esthétique
XL Hair | Salon Esthétique
onbekend

Start typing and press Enter to search