Vivace

VIVACE: Microneedling in combinatie met RF

Skin needling is een populaire en veilige methode voor huid- verjonging. Hierbij worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, wat er voor zorgt dat de collageen- en elastineproductie gesti- muleerd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen.

RF wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidrege- neratie. Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huid- veroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd. Doordat de RF een niet- ioniserend elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

RF-energie voor optimaal resultaat en snelle genezing

De micro-naalden van de Vivace zijn geïsoleerd. Dit zorgt er voor dat de naalden bipolaire energie diep in de dermis penetreren zonder de opperhuid te beschadigen. De RF-energie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de wondgenezing sneller gaat. Dit stimuleert de productie van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. Niet alleen stimuleert het de productie van collageen, maar het remt ook talgklieren af zodat bijvoorbeeld acne verminderd wordt.

De combinatie van microneedling en radiofrequentie zorgt voor resultaatgerichte en effectieve behandelingen van diverse huidproblemen. Veelvoorkomende huidproblemen kunnen eenvoudig en effectief behandeld worden met de Vivace.

Collageen inductie therapie

Wanneer de kleine steriele micro-naalden gaatjes in de huid maken, worden er microscopische kanalen gecreëerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit proces verzacht rimpels en verbetert de huidstructuur. Deze microscopische kanalen zorgen er daarnaast voor dat nabehandelingscrème goed in de huid kan penetreren. Dit zorgt voor huidvernieuwing, waardoor de huid zachter aanvoelt en jonger lijkt. 

Combineer het met andere behandelingen

Doordat er met de Vivace vrijwel geen huidschade wordt aan- gericht, kan de behandeling uitstekend gecombineerd worden met andere behandeltechnieken. Onder andere skinboosters, Hydrafacial, PRP (Platelet Rich Plasma) 

Dit zorgt ervoor dat wij je optimaal van dienst kunt zijn en huidproblemen zo goed mogelijk te behandelen.

Effectief resultaat bij de volgende indicaties:

  • FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS 
  • ACNE
  • ZONNESCHADE 
  • HUIDVERSTRAKKING 
  • HUIDVEROUDERING
  • GROVE PORIËN 
  • LITTEKENS
  • STRIEMEN

Start typing and press Enter to search