SkinCeuticals Prevent

Onderzoek toont aan dat verouderende huid het resultaat is van meer dan alleen de jaren op de kalender.  Blootstelling aan verschillende milieu elementen zoals de zon, rook en luchtvervuiling zorgen voor vroegtijdige veroudering van de huid. Dit leidt niet alleen tot de vorming van lijntjes, rimpels en verkleuring, het kan ook leiden tot meer serieuze huidaandoeningen. Zonnebrandcrèmes, een essentiële eerste stap voor bescherming, blokkeren alleen tot 55% van de schadelijke vrije radicalen die chemische reacties in de huid veroorzaken. Onderzoeken tonen aan dat antioxidanten effectief chemische reacties neutraliseren die zijn gegenereerd wanneer de huid wordt blootgesteld aan milieu aanvallen.

Waarom SkinCeuticals serum Prevent?

Een uitgebreide huidverzorgingsprogramma kan helpen bij het voorkomen van milieuschade evenals de eerste symptomen van meer serieuze huidaandoeningen. Een plaatselijke vitamine C antioxidant serum kan in combinatie met een zonnebrandcrème geavanceerde bescherming bieden tegen UV-, infrarood bestraling A-, en door vervuiling veroorzaakte veroudering en huidbeschadiging. In samenwerking helpen plaatselijke vitamine C serums (wanneer pure l-ascorbinezuur gebruikt wordt) milieu agressoren te voorkomen, terwijl Resveratrol B E de huideigen antioxidanten afweersysteem een boost geeft en opgehoopte schade herstelt en voorkomt. Deze antioxidanten dragen bij aan de bescherming tegen agressoren en bevorderen het natuurlijk herstel van binnenuit voor uitgebreide milieubescherming en uitwendige verbetering.

Skinceuticals C E Ferulic

CE Ferulic werkt 72 uur lang door en verhoogt de werking van een zonnebrandcrème. het kan niet worden afgewassen of afgewreven.Skinceuticals CE Ferulic ® is een zeer sterke anti-oxidant met goede bescherming van de huid door het neutraliseren van vrije radicalen. Het bevordert de aanmaak van collageen, biedt sterke bescherming tegen UVA enUVB. Daarnaast verhoogt C E Ferulic de stevigheid van de huid en het vult huidlipiden aan om rimpels te verminderen

Protect

De SkinCeuticals zonnebrandcrèmes zijn geformuleerd met combinaties van zeer effectieve fysieke en chemische zonnebrand om een breed spectrum aan UVA/UVB bescherming te bieden. De SkinCeuticals zonnebrandcrèmes zijn de eerste lijn voor bescherming tegen zonveroudering doordat ze UV straling reflecteren en absorberen. Deze geavanceerde zonnebrandlijn bevat Z-COTE, transparante minerale zinkoxide, om de huid fysiek te beschermen tegen schadelijke UVA stralingen die zijn bewezen verantwoordelijk te zijn voor tekenen van vervroegde veroudering.

Waarom SkinCeuticals Protect?

SkinCeuticals biedt een variëteit aan cosmetisch elegante zonnebrand formuleringen voor verschillende huidtypes en lifestyles. Het bevat een volledige reeks van 100% minerale zonnebrandcrèmes ideaal voor dagelijks gebruik en voor zeer gevoelige, post-behandeling huid, alsook chemische zonnebrandcrèmes ideaal voor sport en extreme condities.

Correct

Ongeacht wat uw lifestyle is, begint de huid na verloop van tijd te veranderen en kunnen er tekenen van veroudering optreden. Fijne lijntjes, rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit worden meer zichtbaar. Deze tekenen kunnen het resultaat zijn van collageen afbraak, tragere cel vernieuwing en vochtverlies.  Schade wordt versterkt door blootstelling aan de zon, milieu elementen en roken. Daarom is een sterkpreventief programma van cruciaal belang om verdere schade te voorkomen en om het verouderingsproces helpen te vertragen.

Waarom SkinCeuticals Correct?

De corrigerende producten van SkinCeuticals combineren herstellende, ophelderende en exfoliërende ingrediënten en dragen bij aan het herstel van de beschadigde huid, door een gezondere en meer jeugdige uitstraling terug te brengen. Deze categorie bevat ook producten die speciaal geformuleerd zijn voor gevoelige zones, zoals de ogen en de lippen.

Waarom SkinCeuticals Moisturizer?

De SkinCeuticals moisturizer zijn zorgvuldig geformuleerd met multifunctionele ingrediënten die de huid voeden, beschermen en exfoliëren terwijl ze hydrateren en de elasticiteit herstellen. De moisturizer zijn ontworpen om de samenwerking tussen de verschillende ingrediënten te maximaliseren en bieden ook optimale voordelen voor de huid.

Over SkinCeuticals

De missie van SkinCeuticals is het verbeteren van de huidconditie. We maken een simpele belofte, toegewijdt aan dit doel- het verstrekken van geavanceerde huidverzorging gesteund door de wetenschap. Sinds 1997 ontdekt, ontwikkelt en levert SkinCeuticals innovatieve dermatologische producten die de algehele gezondheid en verschijning van de huid verbeteren. We gebruiken optimale concentraties van pure, farmaceutische ingrediënten met bewezen wetenschappelijke resultaten om functionele producten op een elegante wijze te ontwikkelen. Onze geïntegreerde huidverzorgingsprogramma werkt als een compleet systeem voor veelomvattende, langdurige resultaten. Onze toewijding aan de ontwikkeling van geavanceerde huidverzorging, gesteund door de wetenschap, heeft ons een sterke reputatie verkregen binnen de medische gemeenschap wereldwijd. Dermatologen, plastische chirurgen, medi-spa’s, en andere huidverzorgingsprofessionals vertrouwen in SkinCeuticals’ missie om de gezondheid van de huid te promoten, in plaats van te geloven in trends.

SkinCeuticals Protect | Salon Esthétique
SkinCeuticals Correct | Salon Esthétique
SkinCeuticals Moisturizer | Salon Esthétique
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search