W at is een schimmelnagel?
Een schimmelnagel is het gevolg van een schimmelinfectie, die zich nestelt onder de huid bij de nagelwortel. Het ziet er onverzorgd uit en er zijn weinig middelen waardoor deze schimmelnagels verdwijnen. Ook kan die ene schimmelnagel de gezonde nagels besmetten, waardoor er steeds meer schimmelnagels ontstaan.

Hoe werkt de behandeling?
Het kan zijn dat deze behandeling als oncomfortabel ervaren wordt. De laserstraal verwarmt de nagel en gedurende de behandeling kan er een branderig gevoel ontstaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de hardnekkigheid van de schimmel, Wij adviseren minimaal 3 behandelingen in kuurvorm te volgen.

Wanneer de behandeling is uitgevoerd , zal aan de basis van de nagel een gezonde, schimmelvrije nagel groeien. Aangezien de nagels aan de voeten ongeveer 1.5 mm per maand groeien, duurt het tussen de 4 en 12 maanden voordat het geinfecteerde deel van de nagel geheel uitgegroeid is.

NB:

  • De kalknagels mogen niet verdikt zijn. Voorafgaand aan de behandeling dient u met uw pedicure een afspraak te maken om de nagels dun te slijpen en zo kort mogelijk te laten knippen.
  • Alle nagels worden behandeld omdat vaak ook de naastgelegen nagels zijn aangedaan, ook al is dit nog niet zichtbaar.
  • U neemt naar uw afspraak schone kousen mee. U mag alleen nog kousen dragen die op 60 graden gewassen kunnen worden! Geen wollen sokken meer. Alleen in 60 graden was gaat de schimmel dood.
  • Bestrooi of spray de binnenkant van de sokken met schimmeldodende poeder of spray.
  • Bestrooi of spray ook de binnenkant van uw schoenen.
  • U blijft de  schimmeldodende creme, druppels of spray gebruiken zoals u is voorgeschreven door uw pedicure.

Wij behandelen minimaal 3 maal, 1 keer per 4 weken.
Kosten: 99,- euro per behandeling voor beide voeten.

Schimmelnagels | Salon Esthétique
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search