Restylane

Restylane | Salon Esthétique P ermanente fillers zijn door de Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen afgeraden om te gebruiken. Wij hechten zéér grote waarde aan veiligheid en hebben zeer strenge kwaliteitsnormen. Bij ons bent u echt in veilige handen. Permanente fillers behoren dan ook niet tot ons aanbod aan behandelingen.

Consult
Deze behandelingen worden uitsluitend door een arts (plastisch chirurg) uitgevoerd.

Met elke cliënt die een cosmetische ingreep overweegt, wordt eerst een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek wordt uitgebreid en open gesproken over uw wensen en verwachtingen. De arts zal de probleemgebieden met u bekijken en de algehele conditie van de huid beoordelen. Zij zal vervolgens met u bespreken wat de mogelijkheden zijn, welke resultaten u kunt verwachten en u een behandeladvies geven. Bij het behandelplan krijgt u een kostenindicatie.

Indien u dat wenst, zal de arts u ook advies geven over huidverzorging en andere manieren om de conditie van uw huid te verbeteren, door bijvoorbeeld voeding, vitamines en zonbescherming. Het is geen enkel probleem uw partner of goede vriend(in) mee te brengen naar het consult. Stel van tevoren een lijstje met vragen op, dan kunt u niets vergeten. Tijdens het consult is er ook uitgebreid aandacht voor uw gezondheidstoestand.

Het consult is gratis.

Het is natuurlijk!
Restylane geeft een natuurlijk ogend resultaat en is gebaseerd op de unieke NASHA™ technologie dat inhoudt dat het hyaluronzuur in Restylane bijna identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur. Restylane is geen gif en tast de gezichtsexpressie niet aan. Restylane is niet permanent, zodat het iedere keer opnieuw aan de veranderingen in uw gezicht aangepast kan worden.

Het is veilig!
Restylane is marktleider – wereldwijd zijn al meer dan 10 miljoen behandelingen uitgevoerd. In tegenstelling tot sommige andere hyaluronzuurproducten, is Restylane niet van dierlijke oorsprong. Dit houdt het risico op een allergische reactie of op het overdragen van ziektes tot een minimum beperkt.

Het is speciaal voor u!
Een Restylane behandeling wordt aan uw specifieke wensen en behoeften aangepast. Het is geen chirurgische ingreep waardoor het herstel zeer snel gaat zodat u onmiddellijk weer door kunt gaan met uw activiteiten.

De huid wordt van buitenaf aangetast door allerlei factoren als overmatige blootstelling aan zonlicht en luchtvervuiling, en van binnenuit door slechte voeding, roken, overmatig alcoholgebruik en een tekort aan nachtrust.

Restylane® kan u helpen uw rimpels op te vullen, het volume van uw huid te herstellen en de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Een beter begrip van het functioneren van uw huid kan u goed helpen als u van plan bent een behandeling te ondergaan. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en heeft verscheidene bealngrijke functies.  De huid zorgt ervoor dat het lichaam niet te veel vocht verliest. Bovendien beschermt de huid het lichaam tegen infectie.

Huidveroudering verminderen
Bij het ouder worden verandert onze huid. Er wordt minder collageen en elastine aangemaakt en ook de hoeveelheid hyaloronzuur in het lichaam neemt af. Hierdoor vermindert de elasticiteit van de huid, de huid wordt droger en minder egaal. Deze processen spelen zich voornamelijk in het lichaam af en hebben te maken met erfelijkheid en onze biologische klok. Maar ook andere factoren zijn van invloed op deze verouderingsprocessen zoals de levensstijl. Factoren waar wij wel degelijk invloed op hebben.

UVR schade aan de huid
Roken en overmatig alcoholgebruik, stress en overmatige blootstelling aan de zon, versnellen onze biologische klok. Van al deze factoren is overmatige blootstelling aan de zon (UVR straling) de meest schadelijke voor de huid. Van UVR straling wordt gedacht dat het verantwoordelijk is voor het grootste deel van huidveroudering. Zonder blootstelling aan de zon, zouden wij tot ons tachtigste geen rimpels ontwikkelen.

Restylane producten kunnen de klok niet terugdraaien maar kunnen wel de hydrobalans van de huid herstellen en de huidstructuur  en de elasticiteit aanmerkelijk verbeteren. Restylane kan rimpels opvullen en het gezicht weer volume geven.

voor

Restylane voor | Salon Esthétique

na

Restylane na | Salon Esthétique

voor

Restylane lip voor | Salon Esthétique

na

Restylane lip na | Salon Esthétique
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search