QMS medicosmetics

QMS Medicosmetics (Quick Medical Skin formula) 

is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer op te vullen met collageen zonder injecties. In tegenstelling met andere merken die werken op de “stimulering van de collageen aanmaak”, vult QMS dus het collageen aan in onze huid d.m.v. de Day Collageen en Night Collageen. QMS producten bestaan voor 82% uit actieve werkstoffen, welke ontzettend hoog is. QMS is het enige merk dat collageen écht kan aanvullen in uw huid.

QMS is ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. Erich Schulte die zich gespecialiseerd heeft in reconstructieve plastische chirurgie. Zijn wens om slecht helende en misvormde huiden een kans te geven leiden tot vergaande onderzoeken waarbij hij verbluffende resultaten behaalde. Deze onderzoeken en resultaten heeft hij gebruikt om een methode te ontwikkelen voor het verjongen van de huid, dit is QMS geworden. De formules van QMS zijn gepatenteerd en deze zult u dus alleen aantreffen in de QMS producten.

Normaal gesproken heeft collageen een grootte van 300.000 dalton en een porie een opening van 100.000 dalton. Op deze manier kan collageen dus de huid niet in. Dr. Schulte heeft het collageen “ontrafeld” waardoor er 3 losse strengen ontstaan van 100.000 dalton en nu dus wel de huid in kan. In 1994 heeft Dr. Schulte hiervoor een medische onderscheiding gekregen voor het splitsen van collageen en heeft hier patent op.

Het QMS Collageen bevat een opnieuw gepatenteerde formule.

De nieuwe anti aging werkstoffen worden nog beter opgenomen door de huid en zijn zeer fijn van structuur, hierdoor ontstaat er een nog krachtigere werking met nog meer resultaat! Ook de fruitzuurpeelings zijn vernieuwd, hierdoor krijgen alle QMS ingredienten een nog sterkere en snellere werking!

Een verjonging van 1,8 jaar is al na 2 maanden zichtbaar en wetenschappelijk aantoonbaar! En UV veroudering word met 5,5 jaar vertraagd!

Huidverbetering ontstaat door een combinatie van behandelingen en de juiste producten thuis. Voor optimaal resultaat is het van belang om deze 3 producten altijd samen te gebruiken en met regelmaat een QMS Treatment te ondergaan.

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen is onmogelijk. Het QMS collageen gaat zich 300 keer binden met het vocht in de huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat uit de producten te halen. Het advies is dan ook om hier geen andere producten van andere merken bij te gebruiken. Bij de collagenen is het heel belangrijk om de reinigingsproducten van QMS te gebruiken want hier zitten geen afsluitende ingrediënten in. Hierdoor kunnen de collagenen dus goed de huid in en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Indien u nog geen klant bij ons bent adviseren wij u een geheel vrijblijvend consult zodat u kunt kennismaken met deze revolutionaire producten, zodat u er zeker van bent dat de producten op uw huid zijn afgestemd.

Start typing and press Enter to search