Profhilo

Profhilo

Profhilo is de nieuwste techniek om je huid te verstrakken en verjongen. Middels kleine injecties wordt de werkzame stof hyaluronzuur geïnjecteerd in de huidlaag die het nodig heeft. Profhilo kun je ook omschrijven als de nieuwste en effectieve hyaluronzuur huidverstrakking. Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 behandelingen uitgevoerd!

Wat is Profhilo therapie?

Profhilo is ongelofelijk effectief in het voeden van dermale cellen, en het herstellen van de natuurlijke stevigheid van de huid. De hyaluronzuur injecties hydrateren van binnen naar buiten, dit is uniek. Het resultaat is na 4-8 weken significante huidverstrakking.

Wanneer kiezen voor een Profhilo behandeling?

Wanneer er sprake is van huidveroudering dan zul je versteld staan van wat mogelijk is. Vanaf je 30e levensjaar neemt collageen, elastine en hyaluronzuur af. Dit is dé leeftijd om deze preventieve therapie te starten.

Wat kun je met Profhilo verbeteren?

De populairste gebieden zijn:

 • Hals
 • Gezicht
 • Decolleté
 • Handen

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Het resultaat is direct zichtbaar. In de daaropvolgende maanden wordt de dermis gestimuleerd om te blijven verbeteren. Een stevige, strakkere huid en betere huidkwaliteit.

Hoe ziet een behandeling met Profhilo er uit?

Tijdens een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts worden je wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. De meeste mensen storen zich niet aan bijvoorbeeld die fronsrimpel of kraaienpootjes alleen. Meestal is een rimpel (of pigmentvlek) een signaal van startende huidveroudering.

Wanneer jij je stoort aan (startende) huidveroudering, dan is Profhilo therapie mogelijk een oplossing.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Normaal gesproken zijn twee behandelingen voldoende om de huid te herstellen en activeren. Tussen de behandelingen in adviseren wij 4 weken. Wanneer je er enthousiast over bent (dat is het grootste risico), kun je de behandeling herhalen.

Wat zijn de adviezen voor & na een Profhilo behandeling?

 • Tot 12 uur na de behandeling geen fysieke inspanning
 • Tot 48 uur na de behandeling adviseren wij geen andere behandelingen (massages, laser, etc)
 • Tot 48 uur na de behandeling de zon vermijden (of beschermd met SPF 50)
 • Tot 48 uur na de behandeling sauna en stoombad vermijden
 • Drink geen alcohol in de 24 uur voor de behandeling

Ben ik een geschikte kandidaat voor Profhilo therapie?

Profhilo is geschikt voor iedereen met tekenen van veroudering. In de praktijk starten veel mensen ronde de 30levensjaar met deze behandeling. Sommige mensen zetten hem ook preventief in.

Is het zichtbaar dat ik ben behandeld?

Meestal zien andere mensen niet dat je hebt gekozen voor een cosmetische behandeling. Dit hangt wel af van de mate van huidveroudering.

Wat zijn de risico’s van Profhilo?

Profhilo therapie is een veilige behandeling. Wereldwijd zijn er meer dan 200.000 behandelingen met Profhilo uitgevoerd. Dit is dé nieuwste trend. Na een behandeling kan er sprake zijn van een blauw plekje of iets van zwelling in het geïnjecteerde gebied. De gel is gemaakt van hyaluronzuur en volledig afbreekbaar.

Wat zijn de voordelen van deze hyaluronzuur injectie therapie?

 • Profhilo is geen filler, maar stimuleert de huid te genezen van haar laksheid.
 • Een aanzienlijke verbetering van de huidkwaliteit
 • Ultieme preventieve behandeling; de veroudering houdt halt.

Heb je interesse in een behandeling?

Tijdens een vrijblijvend en gratis consult kan onze cosmetisch arts je informeren over de mogelijkheden. Maak nu een afspraak.

Start typing and press Enter to search