Medische PMU

PMU Medisch

Naast permanent make-up voor cosmetische doeleinden, is er ook permanent make up voor medische doeleinden. Permanente make-up kan gebruikt worden bij bijvoorbeeld een huidafwijking waarbij er plaatselijk geen pigment meer in de huid voorkomt. Door het pigmenteren van de lichte plekken krijgt de huid weer een egale kleur.

Tepelhofpigmentatie wordt vaak toegepast na een borstamputatie met correctie. Deze ingreep is medisch gezien vaak noodzakelijk, maar hierdoor kan de tepelhof gedeeltelijk of geheel weggehaald zijn waardoor u zich onzeker kan voelen.

Met de tepelhofpigmentatie wordt deze onzekerheid weggehaald doordat de tepel weer volledig gereconstrueerd wordt. Dit wordt gedaan door middel van micropigmentatie.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Medische PMU wordt voornamelijk ingezet bij reconstructie van de borst, tepel en tepelhof, bij chirurgische littekens na een lifting of bij het camoufleren van littekens, huidaandoeningen zoals vitiligo en hypopigmentatie

AREOLA (TEPELHOF-CORRECTIE)

· 3D Shadow Technic is een prachtige en zeer dankbare Medische PMU techniek om 3D areola’s geheel of gedeeltelijk nieuw op te bouwen. Dit gebeurt door het leggen van door elkaar vloeiende lichtere en donkere schaduw op de juiste plaats in de areola. Het effect is een 3D areola die geheel op maat en naar wens geplaatst is.

LITTEKENCORRECTIE

· Littekens kunnen worden gecorrigeerd met als ze doel ze minder te laten opvallen of ze te laten opgaan in de huid. Echter, niet alle littekens kunnen worden behandeld en daarom wordt altijd eerst een uitgebreide intake gedaan voorafgaand aan een eventuele behandeling.

Wilt u ook een litteken of het tepelhof laten corrigeren? Bel gerust voor een gratis informatiegesprek.

Start typing and press Enter to search