pmu-kopie

PMU COSMETISCH

Cosmetische PMU staat voor Cosmetische Permanente Make-up (PMU). Cosmetische Permanent make-up is een blijvende verfraaiing van bijvoorbeeld wenkbrauwen, ogen en lippen. Door het inbrengen van speciale pigmenten in de huid, ontstaat er een blijvende cosmetische make-up die tussen de 1 en 4 jaar blijft zitten. De cosmetische PMU wordt uitgevoerd door internationaal expert in Cosmetic & Medical dermopigmentation Esther Lemmens.

PMU is een erg aantrekkelijke en gemakkelijke vorm van make-up. Stelt u het zich maar eens voor, ’s morgens wakker worden met een mooie, strakke eyeliner of met een mooie kleur op de lippen? Uw make-up blijft altijd goed op haar plaats zonder dat u er iets voor hoeft te doen. PMU is voornamelijk ideaal als u bijvoorbeeld veel sport of een druk leven leidt waardoor u weinig tijd heeft in de ochtend om u op te maken.

Welke behandelingen bieden wij aan?

Cosmetische PMU wordt uitgevoerd op de wenkbrauwen, ogen en lippen. Er wordt gewerkt met verfijnde cosmetische PMU technieken.

WENKBRAUWEN:

· 3D Hairstroke Technic:

een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk nieuw opgebouwd door het nabootsen van verschillende tinten haartjes die in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden. Zo wordt er een zeer natuurlijk hairstroke effect gecreëerd. 3D Hairstroke is erg geschikt voor dames die een natuurlijke en zachte wenkbrauw nastreven.

· 3D Hairstroke Technic with Powder Shadow:

de ultieme en meest natuurlijke techniek voor de allermooiste wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt de wenkbrauw eerst opgebouwd met ultradunne haartjes in verschillende tinten en een bepaald 3D patroon. Om de wenkbrauw voller en poederachtiger te laten lijken, wordt er een zachte schaduw aangebracht daar waar de wenkbrauw meer body nodig heeft. 3D Hairstroke with Powder Shadow is erg geschikt voor dames die een natuurlijke wenkbrauw nastreven die wat meer karakter geeft dan de 3D Hairstroke.

· 3D Powder Shading Technic:

een ultrafijne 3D schaduw techniek voor zachte poederachtige, geschaduwde wenkbrauwen in enkele tinten waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. 3D Powder Shading is ideaal voor dames die een wenkbrauw met karakter nastreven of waarbij 3D hairstrokes niet of minder geschikt is.

· 3D Microblading Technic:

een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. De enige manuele methode waarbij met een kleine microblade handmatig verschillende tinten haartjes in verschillende 3D patronen in de huid geplaatst worden en waarbij een zeer

natuurlijk hairstroke effect gecreëerd wordt. 3D Microblading is erg geschikt voor dames met een stevigere huid die zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen nastreven.

EYELINER:

· Advanced Eyeliner:

Door middel van deze techniek is een ultrastrakke eyeliner in verschillende tinten mogelijk. Van infralash tot advanced met op maat gemaakte ‘wing’. Advanced Eyeliner is geschikt voor alle dames.

· Advanced Eyeliner Shadow:

Door middel van deze techniek wordt de eyeliner naar boven zacht uitgevaagd waardoor deze natuurlijker en minder strak oogt. De Advanced Eyeliner Shadow is mogelijk in verschillende breedtes en kleurcombinaties. Advanced Eyeliner Shadow is geschikt voor alle dames.

FULL LIPS:

· 3D Full Lip Blush:

een uiterst verfijnde techniek voor prachtig en natuurlijk ‘vollere’ 3D lippen waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Er zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk, van nude tot bijvoorbeeld rose- of kersenrood. 3D Full Lip Blush is geschikt voor alle dames.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De permanent make-up behandeling bestaat uit 2 deskundige behandelingen. Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u een intakegesprek om uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment te bespreken. Esther Lemmens weet u, dankzij haar ervaring, goed te adviseren zodat het resultaat zal worden zoals u wenst. Voordat we met de behandeling starten, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling.

4 à 6 weken na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur.

Na de behandeling

Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, volgens het eindresultaat zoals dat samen met u besproken is. Tevens kan het voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, dit hoort bij het herstelproces van de huid.

Kwaliteitskenmerken:

Bij de uitvoering van de behandelingen wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD.

 • De pigmenten zijn zorgvuldig gekozen en van top kwaliteit. De kleuren zijn natuurlijk en de pigmenten zijn niet-allergeen.
 • Door het gebruik van effectieve topische verdovingscrème spelen pijn, zwelling en ongemakken een mindere rol en zijn de behandelingen zeer goed te ondergaan.
 • Esther begrijpt hoe symmetrie van gelaatstrekken meer definitie aan uw gezicht geeft. Ze heeft een goede kennis van de complexe kleurtherapie, is een specialiste in het mengen van kleur, waardoor ze met grote precisie de gewenste tint voor de klant weet te creëren. Elke klant krijgt hierdoor een meer jeugdige en natuurlijke uitstraling.
 • De schoonheid van uw gezicht is zeer belangrijk en wij zijn gespecialiseerd in het corrigeren van onbevredigend werk door onkundige PMU specialisten.
 • Tijdens de intake bespreken we de wensen en maken we een schets van het gewenste resultaat. Vooraf wordt het model wenkbrauw, eyeliner of lippen met een wegwerpstiftje voorgetekend.
 • Als u de wenkbrauwen epileert of harst dient dat minstens 3 dagen vooraf aan de geplande behandeling te zijn gedaan.
 • Heeft u super gevoelige ogen, bent u snel allergisch of heeft u oogklachten dat is het zinvol om dat vooraf te melden.
 • Het beste kunt u geen contactlenzen dragen als u voor behandeling komt.
 • Gebruik geen vette make-up remover of minerale olie voor de behandeling.
 • Vermijd directe douche water op het behandelde gebied na de ingreep.

Contra indicaties

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes
 • hemofilie
 • chronische huidziekte
 • contactallergie
 • immuunstoornis
 • hart- en vaatafwijkingen
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan
 • op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen
  van irritatie op het lichaam voordoen

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Wilt u ook een mooie eyeliner of mooie wenkbrauwen? Of mooie full lips? Bel gerust voor een gratis informatiegesprek.

PMU wordt uitgevoerd door international expert: Esther Lemmens

Start typing and press Enter to search