50a9ad21-7b70-4287-bb10-039b920a0e1f_1_201_a

GENEO+

Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in-1 Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen
Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem.

Net als bij microdermabrasie exfolieert de OxyGeneo™ de opperhuid en verwijdert de dode huidcellen voor huidvernieuwing. De huid is zijdezacht en is optimaal voorbereid om actieve werkstoffen op te nemen. De OxyGeneo™ is veilig voor alle huidtypes en en kan zelfs de meest gevoelige huid behandelen zonder irritatie.

INSLUIZEN
Met de zeer exclusieve Capsugen reinigt de OxyGeneo™ de huid en brengt gelijktijdig rijke actieve werkstoffen in de huid.

ZUURSTOFVERRIJKING
De OxyGeneo™ genereert bruisende CO2 bubbels die zachtjes op de huid uiteen spatten waardoor een chemische reactie tot stand gebracht wordt. Zuurstofrijk bloed wordt naar het behandelgebied gevoerd, de doorbloeding wordt beter en het celmetabolisme wordt geactiveerd. Zuurstofverrijking resulteert in een optimale opname van actieve ingrediënten.

TriPollar:
TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar behandeling de lederhuid verhit trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de fibroblasten voor natuurlijke collageen en elastine productie voor ongelooflijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

– vermindering van rimpels en lijntjes
– verbetering van gelaatscontouren
– verstrakking van verslapte huid
– versteviging van de huid
– anti-aging

Ultrasoon:
De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. tevens zeer effectief voor vocht afdrijving onder de ogen en het kalmeren van de huid.

– betere opname werkstoffen
– actieve ingrediënten gaan dieper in de huid
– cel vernieuwing wordt gestimuleerd
– verbeterd vochtbalans
– vochtophopingen onder de ogen worden minder
– kalmeren van de huid

Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search