SkinCeuticals Advanced Professional Skincare

Deze lijn van geavanceerde huidverzorgingsproducten is speciaal ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, gezonde huid te beschermen, en voorgaande schade te herstellen. Resultaten boeken bij SkinCeuticals betekent niet alleen de jeugdige, stralende huid te herstellen- het betekent juist ook behouden van een mooie huid.

SKINCEUTICALS EN PRODUCTONTWIKKELING

Bij SkinCeuticals beginnen de producten met de wetenschap. SkinCeuticals heeft geholpen de weg te bereiden voor de komst van cosmeceuticals en heeft binnen de industrie het voortouw als een van de eerste bedrijven die wetenschappelijke bewijzen voorziet om productvoordelen te ondersteunen.

Vandaag de dag heeft SkinCeuticals netwerken gevormd met top wetenschappers afkomstig van de cel en moleculaire biologie, de scheikunde, biofysica, en de geneeskunde om onze kennis van de processen van huidveroudering, photo-aging, en andere individuele huidcondities verder te begrijpen. Afgelopen jaren heeft ons onderzoeksteam talrijke subsidies op federaal en staatsniveau verkregen als hulp voor de nastreving van technologieën om onze kennis van de huid en gezondheid van de huid te verdiepen.

Door middel van onderzoek, innovatie, educatie, en media relaties, streeft SkinCeuticals er constant naar de gezondheid van de huid te promoten en te verbeteren.

Start typing and press Enter to search

RRS HA Eyes | Salon EsthétiqueSkinTech Quality Clinic