Quanis Dermafiller

Vernuftige techniek – naaldloos behandelconcept!

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen. Via de unieke Quanis Dermafiller technologie wordt direct in het stratum corneum, hyaluronzuur ingesluisd.

Natuurlijke huidcomponent
Wetenschappelijk gesproken is hyaluronzuur (ook bekend als hyaluronan) een glycosaminoglycans, een type molecuul dat deels uit suikers bestaat. Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in het bindweefsel in het lichaam. Hyaluronzuur is in staat vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden! Dat is belangrijk met het oog op ouder worden omdat een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdige huid het vochtgehalte is. Onze huid verliest naarmate we ouder worden vocht, waardoor ze minder stevig en flexibel blijft.

Herstel vochtbalans
Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de puntjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.
Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleeft de cliënt een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn onstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling
Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Geschikt voor verjonging en verbetering van de huid
In de classificatie van rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Indicaties
Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:

Kraaienpootjes.
Droogtelijnen.
Te dunne huid.
Wallen onder de ogen.

Toe te passen locaties:
Onder de ogen.
Nasolabiale plooien (mondhoeken).

Behandeling met Quanis Dermafiller is effectief voor het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen en het verzachten van nasolabiale plooien. Na minimaal 1 behandeling (afhankelijk van de mate van de rimpel) met Quanis Dermafiller Professional door Salon Esthétique, kan het behaalde resultaat door thuisgebruik met Quanis Dermafiller behouden blijven.

Toepassen
De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen in de salon afhankelijk van het gewenste resultaat. Na afronding van de professionele behandeling, kan de cliënt het zelf thuis voortzetten door 1 à2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller aan te brengen.

Voorafgaand aan het behandelen van de rimpels dient, de huid eerst goed gereinigd te worden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer kan ik de Quanis Dermafiller gebruiken?
Na één keer ziet u al resultaat! Een eenmalige behandeling is dus bij uitstek geschikt om u voor te bereiden op een speciale gelegenheid of om juist weer optimaal en uitgerust voor de dag te komen na een feest.
De Quanis Dermafiller is ook te gebruiken in kuurverband. Vier weken lang gebruikt u de Quanis Dermafiller dan 2 keer in de week om een langdurig resultaat te bereiken .

Hoe lang moet ik wachten met het gebruik van de Quanis Dermafiller na het het zetten van botox en/of fillers ?
Na het gebruik van Botox raden wij aan om 3 dagen te wachten met het gebruik van de Quanis Dermafiller. Voor fillers geldt dat het verstandig is om 2 weken te wachten met het gebruik van de Quanis Dermafiller

Mag ik de Quanis Dermafiller wel gebruiken als ik al fillers onder m’n ogen heb?
De Quanis Dermafiller is erg veilig en makkelijk in het gebruik, dit is dus geen enkel probleem.

Mag ik de Quanis Dermafiller gebruiken in combinatie met, of na peelings/microdermabrasie?
Dit is juist een hele mooie combinatie waarbij de verschillende behandelingen elkaar versterken. De huid moet echter wel intact zijn na de behandeling met een peeling of microdermabrasie.

Kan het kwaad om in de zon de gaan na het gebruik van de Quanis Dermafiller?
Dit is geen enkel probleem, zonlicht heeft geen invloed op de behandeling met de Quanis Dermafiller. Voor de huid is het beter om altijd een goede zonbescherming te gebruiken om huidveroudering tegen te gaan.

Ik gebruik producten met Retinol, kan ik de Quanis Dermafiller dan ook gebruiken?
De Quanis Dermafiller is volledig veilig in het gebruik in combinatie met andere producten.

Kan ik de Quanis Dermafiller onbeperkt gebruiken?
De Quanis Dermafiller is veilig genoeg voor onbeperkt gebruik. Voor optimaal resultaat raden wij aan de Quanis Dermafiller 2 keer in de week te gebruiken.

Start typing and press Enter to search

Esther Lemmens PMUMesotherapie | Salon Esthétique