Skinbooster Mesotherapie

Mesotherapie Skinbooster

Wat houdt de behandeling in?
Na het invullen van een gezondheidsvragenlijst en het maken van een kleurenfoto van het te behandelen gebied, wordt na ontsmetting van de huid de stof in de huid gespoten met een zeer dun naaldje. Het aanprikken van de huid gebeurt geheel automatisch met een apparaat dat met luchtdruk een heel dun naaldje heel regelmatig en precies op de goede diepte de stoffen laat inspuiten.

Kleine hoeveelheden non-crosslinked hyaluronzuur worden in de huid gebracht met als doel, in het kader van huidverjonging, de oppervlakkige rimpeltjes op te vullen, de toniciteit, elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren.

Welke werkzame stoffen worden er gebruikt?
Natuurlijke werkstoffen met als basisstof hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof, die zorgt voor soepelheid en de vochtbalans in de huid herstelt.

Risico’s en complicaties
Aan de behandeling zijn nagenoeg geen risico’s verbonden. Alleen lichaamseigen stoffen worden ingebracht. Wanneer tijdens de behandeling een oppervlakkig bloedvaatje wordt aangeprikt, kan er een zeer klein blauw plekje ontstaan dat meestal weer snel is verdwenen.

De houdbaarheid van de filler is sterk afhankelijk van de conditie van uw huid.
Is uw huid in een goede conditie dan zal de filler langer blijven zitten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze behandeling? Neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Start typing and press Enter to search