iS Clinical Fire & Ice Facial

iS Clinical Fire & Ice Facial

Deze krachtige gezichtsbehandeling is favoriet bij beroemdheden over de hele wereld vanwege de direct merkbare verbetering. Het wordt ook wel de Red Carpet Facial of Hollywood Facial genoemd.

De Fire & Ice gezichtsbehandeling is een facial waarbij gebruik wordt gemaakt van twee professionele maskers in combinatie met zorgvuldig geselecteerde iS Clinical-producten om de resultaten te optimaliseren. De behandeling begint met een diepe reiniging om uw huid voor te bereiden. Het ‘vuur’-aspect van de gezichtsbehandeling wordt verzorgd door iS CLINICAL’s Intensive Rejuvenating Masque, waardoor een merkbaar warmtegevoel op uw huid ontstaat. Het Intensive Rejuvenating Masque biedt agressieve exfoliatie zonder resterende peeling, stimuleert de bloedsomloop, maakt de huid glad en helpt verstopte poriën te ontstoppen en de poriegrootte te minimaliseren.

Na het Intensive Rejuvenating Masque wordt uw huid opnieuw gereinigd om de natuurlijke pH-waarde te herstellen. De ‘Ice’-component wordt vervolgens aangebracht in de vorm van iS CLINICAL’s Rejuvenating Masque, dat een krachtige hydratatie en een koel verfrissend gevoel geeft aan de huid. Rejuvenating Masque revitaliseert de ouder wordende en verzorgde huid en geeft de huid een geweldige glans.

Met regelmatige behandelingen als onderdeel van een doorlopend programma, kan de Fire & Ice-gezichtsbehandeling fijne lijntjes en rimpels gladstrijken, acne helpen verwijderen en acnelittekens verbeteren.

De Fire & Ice-gezichtsbehandeling is de afgelopen 12 jaar elk jaar de bestverkochte behandeling geweest in het beroemde Four Seasons in Beverly Hills en we zijn verheugd dat we deze behandeling van topkwaliteit kunnen aanbieden aan onze cliënten. 

Start typing and press Enter to search