HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. 

Stap 1: reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

Hydrafacial

De behandelmogelijkheden

Signature HydraFacial €150,-

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 Deluxe HydraFacial €195,-

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

  • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken
  • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.

Platinum HydraFacial €225,-

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

 

Ervaar de ultieme HydraFacial Platinum behandeling, maar dan met de keuze uit één van onze meest luxe boosters:

ReGen CF ™: Regeneratieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te bevorderen. Door de diepere en efficiëntere opname via de HydraFacial methode, zal de huid haar stevigheid en jeugdigheid terugkrijgen.

NassifMD ® Hydraglucan ™ Intense Hydration: Ontwikkeld door de wereldberoemde plastische en reconstructieve chirurg Dr. Paul Nassif. Deze gepatenteerde cocktail bevat ingrediënten die de huid hydrateert, verjongt en beschermt. Herstelt de stevigheid en uitstraling van de huid en pakt tekenen van veroudering aan.

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

Start typing and press Enter to search