Hydrafacial Keravive

HydraFacial Keravive

Een unieke 3-stappenbehandeling voor de hoofdhuid bestaande uit een klinische behandeling en een spray voor 30 dagen.

Het principe

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid: HydraFacial Keravive is een unieke en ontspannende behandeling die ontworpen is om de hoofdhuid te reinigen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar. HydraFacial Keravive herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

De slechte gezondheid van de hoofdhuid kan worden gekenmerkt door :

  • Droge huid
  • Verstopte haarfollikels
  • Dode huidcellen
  • Slechte doorbloeding

Dit kan een belangrijke oorzaak zijn van beschadigd en dunner wordend haar en kan de groei van gezond haar afremmen.

Een behandeling in 3 stappen

De HydraFacial technologie reinigt, exfolieert en stimuleert de hoofdhuid terwijl het Keravive Complex diep hydrateert en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren. De behandeling bestaat uit drie sessies van een uur met een maand interval.

Net als de HydraFacial gezichtsbehandeling wordt het Keravive protocol in drie stappen uitgevoerd.

1. Reinigen + Exfoliëren

De HydraFacial Vortex (“aspiratie”) technologie en een ontspannende en pijnloze hydratatie verwijderen vuil, talg, dode huid en reinigen de haarfollikels, terwijl ook de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

2. Hydrateren + Voeden

Geoptimaliseerde toepassing van een exclusieve mix van 5 biomimetische groeifactoren en 2 huidproteïnen.

Epidermale groeifactor (EGF).

Vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF).

Fibroblasten groeifactor (bFGF).

THYMOSIN BETA-4 (thymosine beta – 4).

3. Opvolging + Optimalisatie

Dagelijks gebruik van HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray verbetert de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd en zorgt voor dagelijkse stimulatie en voeding van zowel de hoofdhuid als de haarfollikels.

De techniek

De HydraFacial Keravive behandeling is ontspannend en volledig pijnloos. Een licht verwarmend gevoel of een lichte jeuk van de hoofdhuid kunnen dezelfde dag nog gevoeld worden.

De resultaten

HydraFacial Keravive optimaliseert het natuurlijke vermogen van de hoofdhuid om keratine te produceren, stimuleert de bloedvaten en verbetert de microcirculatie.

Het resultaat? Gezonder, dikker en volumineuzer haar! Een maand na de eerste sessie is verbetering zichtbaar en het haar verbetert tijdens de behandeling om twee maanden na de derde sessie optimaal te worden.

Start typing and press Enter to search