Huidoneffenheden verwijderen

Het Ultra Short High Frequentie apparaat werkt door middel van een unieke technologie die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij.
Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij.
Om het resultaat te optimaliseren kunt u in de salon advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen.

Consult
Tijdens uw  consult zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden waarin duidelijk wordt wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Het is belangrijk dat u hierbij kunt aangeven wat uw verwachting van de behandeling is. Wij zullen u informeren over de reële mogelijkheden ten aanzien van de behandeling. Wij stellen samen met u een persoonlijk behandelplan op. Niet alleen de voordelen, maar ook de eventuele nadelen (complicaties) zullen worden besproken. Tevens wordt u geïnformeerd over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen. Wij zullen u ook enkele vragen stellen over uw algehele gezondheid, het eventueel medicijngebruik, de medische voorgeschiedenis en allergieën. Daarnaast is er voldoende ruimte voor overleg en voorlichting.

De behandeling
De huid wordt eerst ontsmet door middel van alcohol. Wanneer de naald tegen een huidoneffenheid gebracht wordt, zal deze opwarmen en verschrompelen tot een korstje. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte van de huidoneffenheid.

Wat mag u verwachten van de behandeling
Het resultaat van de behandeling zal zijn, dat de korstjes binnen ongeveer een week na de behandeling verdwijnen.

De eerste tijd na de behandeling
Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn. Tevens zullen er korstjes ontstaan op de behandelde huid. Deze verdwijnen binnen enkele dagen tot een week. Gedurende deze periode moet u voorzichtig zijn met het aantrekken van kleding en het afdrogen van de huid. Probeer ook niet aan de korstjes te krabben. De huid zal dan zonder littekenvorming genezen.

Risico’s
Aan deze behandeling zijn normaal gesproken geen risico’s verbonden, tenzij u na de behandeling aan de korstjes krabt. Dan is er een risico op het ontstaan van littekentjes. Ook is het mogelijk dat er een infectie ontstaat, dit komt echter zeer zelden voor.

Indicaties:

  • Tele’s (couperose)
  • Spider Naevi (spinnetjes)
  • Steelwratjes
  • Ouderdomswratten
  • Pigmentvlekken
  • Vetknobbeltjes
  • Bloedblaasjes
  • Xanthelasma
  • Talgklierhyperplasie

Bij twijfel wordt u altijd doorverwezen naar een arts

Start typing and press Enter to search