OBAGI® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur. Wilt u ook een mooie huid? Bel ons voor een gratis en vrijblijvende digitale huidanalyse. Tel. 0495 453330 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

De lancering van Dermapen4 zet een nieuwe standaard en maatstaf die het summum biedt voor geavanceerde en innovatieve microneedling.
Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte micro needling systeem ter wereld.
De Dermapen4 maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in het oppervlak van de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar “verwonden” de huid gecontroleerd en dus precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Indicaties Dermapen:

✔️Fijne lijntjes en rimpels
✔️Huidveroudering
✔️Acne-littekens ( vergoeding ziektekostenverzekeraar mogelijk)
✔️Littekens van andere aard
✔️Zonbeschadiging
✔️Pigmentstoornis
✔️Grove poriën/ grove huidstructuur
✔️Striae / striemen

#dermapenworld #drandrewchristie
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Ben je op zoek bent naar een lijn van effectieve huidverzorgingsproducten die zich richten op de aanpak van verouderingskenmerken zoals fijne lijntjes en rimpels, maar de huid niet irriteren? Dan is de SUZANOBAGIMD™ – lijn iets voor jou!
Omdat de SUZANOBAGIMD™ – lijn is ontwikkeld door een succesvolle en gerenommeerde dermatoloog die de huidgezondheid en -herstel echt begrijpt, kun je erop vertrouwen dat je met deze producten zichtbare resultaten kunt verwachten. Niet alleen zijn de producten in deze lijn hypo-allergeen en bevatten ze geen parabenen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen, maar is de werking van de ingrediënten met representatief wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.
Ga je het 3-stappenproces met de SUZANOBAGIMD™ – lijn in je dagelijkse verzorgingsroutine toepassen, dan zul je op zowel korte als lange termijn aanzienlijke huidverbeteringen waarnemen. Al snel wordt de huidtint egaler en de poriën verfijnd. Bij langdurig gebruik is een duidelijke verbetering van lijntjes, rimpels, huidstructuur, elasticiteit en een vermindering van ouderdomsvlekken zichtbaar. Door de SUZANOBAGIMD™ – lijn in je dagelijkse routine op te nemen, wordt verdere huidveroudering tegengegaan met een jonger, frisser en gezonder uitziende huid als resultaat.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Salon Esthétique, praktijk voor huidverbetering in Stramproy-Weert

Zoals ieder jaar bezoeken wij het AMWC congres in Monaco. Al veel interessants gezien. Mooie lanceringen van merken waar we al mee werken. Wij houden je op de hoogte!! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Fijn weekend! #entree #beautifulpicture ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

TAN LUXE: Tailormade tanning voor een onzichtbare, op maat gemaakte, als door de zon gebruinde kleur - zonder de schadelijke UV-straling. Kom bij ons testen! Je krijgt er een prachtige natuurlijke kleur van, die niet afgeeft en ook nog eens heerlijk ruikt. Dus je kunt gewoon lekker onder je witte lakens slapen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Deze prachtige dame is klaar voor haar tripje Italië, natuurlijk met stralend roze lippen! 1 behandeling met Permanent Make-up!
Wil jij ook de hele zomer genieten van een blos op je lippen? Dat kan nu! Tot gauw!
#pinklips #permanentmakeup #estherlemmens #24hoursbeautiful #trainingavailable #pink #nude #pmu #liptattoo #beauty
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Vandaag op training bij Caroline de Haas van ScKIN Nutrition. Binnenkort lanceert zij het meest complete huidsupplement wat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Medio mei ook bij ons te koop. #sckinnutrition #amazingskin #huidsupplement #collagen+ #topklasse
#comingsoon #skinsupplements
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

COMING SOON:
HIFU betekent High Intensity Focused Ultrasound. Het is een behandeling waarbij ultrasound wordt gebruikt voor een op een vooraf bepaalde diepte van de huid, de SMAS laag.
SMAS staat voor Superficial Musculo-aponeurotic System. De ultrasound verhit gelokaliseerd dit weefsel waardoor nieuwe collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een liftend effect van de huid, terwijl er geen beschadiging van de opperhuid optreedt.

Er wordt beweerd dat HIFU een facelift is zonder chirurgie, botox of fillers. Dat is natuurlijk marketing. Wel is de HIFU uitzonderlijk geschikt voor een aanvullende behandeling naast het bestaande arsenaal van mogelijkheden met fillers. Juist door de huid eerst te behandelen met de HIFU gevolgd door bijvoorbeeld Radiesse wordt de maximale collageenstimulatie bereikt. Uiteraard kan de HIFU een op zich zelf staande behandeling zijn met reële verbetering van de behandellocatie zonder gebruik te maken van aanvullende fillers. Daarbij is de HIFU bijzonder geschikt voor hals, decolleté en kaaklijn.

Ook het voorhoofd, de slapper wordende huid onder de ogen, kraaienpootjes en wangen kunnen goed worden behandeld.

De behandeling is niet geheel gevoelloos. Er is een warmteprikkeling voelbaar. We adviseren om voor de behandeling een paracetamol in te nemen. Zo nodig kan gebruik worden gemaakt van een verdovende crème, maar dit is veelal niet nodig. De behandeling duurt gemiddeld een half uur. Binnenkort kunt u deze behandeling bij ons boeken..Wilt u graag al meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een huidanalyse en/of een consult. Tel. 0495 453330
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Dames, een prachtige dag om onszelf te trakteren op attention, nurture & grace op deze internationale vrouwendag!! LIFT UP eye treatment voor die frisse blik, ook om er weer tegen aan te kunnen 💗💪🏼💪🏽💪🏾💪🏿 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search