Prachtig egale huid op gelaat en lichaam met deze nieuwe fond de teint spray!
Deze instant fond de teint cover spray zorgt voor een natuurlijke egale teint van gelaat & lichaam. De foundation nevel biedt een onmiddellijke en langdurige dekking voor spataderen, pigmentvlekken en oneffenheden van de huid. (water resistent - plakt niet - sneldrogend - afwasbaar)
Verkrijgbaar in 2 kleuren: Natural Nude N°5 - Golden Beach N°10 prijs: €29,95
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

We wensen alle moeders een fijne moederdag! 🌺 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Vandaag is er nog een plekje bij de cosmetisch arts om 14.15 uur voor botox, fillers of voor een vrijblijvend en kosteloos consult.
Vanwege de drukte is hij ook volgende week zaterdag, 19 mei de hele dag aanwezig.
Bel voor een afspraak: 0495-453330
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

ELT3 BEAUTY ANGEL👼🏻
Omdat vele klanten vanaf februari al op de hoogte zijn gebracht dat de Beauty Angel binnenkort arriveert als de verbouwing klaar is, willen wij dit ook nog aan facebookvrienden laten weten.
De Beauty Angel staat voor een innovatieve licht- en welness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult.
✔️het stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
✔️het vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
✔️voor een stralende teint en strakke huid
✔️verfijnt de poriën en verbetert het totaalbeeld
✔️verbetering huidbeeld voor acné en rosacea
✔️pigmentvermindering
Let your Skin Shine!

Binnenkort komt er ook een leuke win actie!
Stay tuned!
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

TANDEN BLEKEN
Een mooie witte en stralende lach, dat wil natuurlijk iedereen. Alleen heeft niet iedereen van nature hagelwitte tanden. Daarom kun je jouw tanden bij ons op een veilige en verantwoorde manier laten bleken. Door de jarenlange tandheelkundige ervaring van José ben je bij ons in vertrouwde handen. Wij werken daarom ook samen met een tandtechnisch laboratorium die de bleeklepels voor ons maakt. Interesse? Wij vertellen je graag alles erover tijdens een kosteloos consult.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Always wear your invisible crown...👑
Fijne koningsdag!
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Restylane Skinboosters – ook wel Restylane Vital genoemd – vitaliseren de huid. De Skinbooster doet dit door diep en langdurig te hydrateren, daar waar nodig is. Restylane Skinboosters verjongen de huid door de elasticiteit en structuur te verbeteren. Hierdoor krijgt jouw huid haar mooie, natuurlijke gloed terug.
Skinboosters vullen geen rimpels op, creëren geen volume en verbeteren de contouren van het gelaat niet. Wat het dan wel doet? De Restylane Skinboosters verzorgen de huid van binnenuit. Ze herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit van de huid. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes, en wordt de huid weer glad en soepel. Wij hebben jarenlange ervaring met diverse merken skinboosters, daardoor kunnen wij u optimaal adviseren. Wij maken een behandelplan op maat voor u. Er gelden speciale tarieven bij het boeken van een kuur. Laat u door ons adviseren en bel voor een gratis consult: tel. 0495 453330
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Dat zonnestralen onze huid verouderen en sommigen onder ons trakteren op onsierlijke bruine vlekken mag intussen — euh... — zonneklaar zijn. Maar je kan je huid een arsenaal aan wapens meegeven tegen de schadelijke effecten van de zon zoals onze nieuwe behandeling ‘Glow Facial’.
Wat is een ‘Glow Facial’ ?
Een gezichtsbehandeling die de doorlaatbaarheid van de huid bevordert, de celvernieuwing stimuleert met hoog gedoseerd, gestabiliseerde vitamine C , en hydrateert en versterkt met veel anti-oxidanten. Dit gebeurt door middel van microneedling: honderden micro-gaatjes die de aanmaak van collageen en de doorlaatbaarheid van de huid stimuleren. Zo kunnen de stoffen dieper ingebracht worden dan je zelf kan doen.
Wat belooft het? De huid wordt versterkt op vlak van pigmentatie en huidveroudering voor de komende zomerperiode.
Ideaal voor? Wie last heeft van pigmentatie (het verschijnen van onregelmatige bruine vlekken bij het minste straaltje zon), maar ook iedereen die graag een stralende teint wil.
Prijs: 175 euro. De behandeling duurt 60 minuten.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Waar we onze gezichtshuid vaak pamperen met huidverbeterende producten en treatments, vergeten we het delicate gebied eronder vaak. Gevolg: rimpels, pigmentvlekken en het bekende craquelé-effect. Wij hebben een behandeling ontwikkeld om de decolletéhuid optimaal te verbeteren. Wij maken voor u een behandelplan op maat!
Interesse? Bel of mail naar: 0495 453330 of info@huidspecialiste.com
#Peelings #Skinboosters #SkinTechPharma
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Coming soon: een nieuwe behandeling met een explosie aan vitaminen!👊🏻 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search