Terechte nominatie voor TAN LUXE, The Gradual tanning lotion!
Ben je nieuwsgierig? Kom het proberen bij ons!
#lekkeregeur #streeploos #natuurlijkekleur #beautyexcellenceawards2018
#TANLUXE
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

RRS® HA Eyes | Skinbooster voor rondom de ogen.

• Een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

• De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

• RRS® HA Eyes wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’; oppervlakkige injecties in de huid met de U225 intradermale injector.

Behandelprotocol
• 1 sessie per 10-14 dagen
• Gemiddeld 4-6 sessies
• Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden.

Meer informatie over deze of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op, of bezoek de website.

#rrseyes #skinbooster #huidverbetering #puffeyes #vochtwallen #donkerekringen #fijnelijntjes #skintechpharmagroup #onelifeoneskin
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

B.R.O.W.S.
Hoe het kan dat jij er altijd goed uit ziet? Jouw geheim! Ja natuurlijk met Permanent Make-up.
Techniek: Ombre brows icm hairstrokes door Esther Lemmens
Wil je ook graag mooie wenkbrauwen?
Esther is een master in permanente make-up! Bij haar ben je in goede handen. Tel. 0495 453330
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

TAN-LUXE
Tailormade tanning voor een onzichtbare, op maat gemaakte, als door de zon gebruinde kleur - zonder schadelijke UV-straling. TAN-LUXE draait om innovatie en het uitdagen van de norm. De ontwikkelaars geloven niet in colour guides; ze ontwikkelden kristalheldere formules die ongelooflijk natuurlijk ogende resultaten laten zien. De productie vindt plaats in een eigen laboratorium, om zo continu monitoren welke ingrediënten worden verwerkt in de formules. Die bovendien vrij van chemicaliën en synthetische kleurstoffen zijn. De verwerkte grondstoffen zijn gecertificeerd biologisch en bieden uitstekende, natuurlijk-ogende resultaten.
Wil je het graag uitproberen? Laat het ons weten: tel. 0495 453330
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

RRS HYALIFT 75 PROACTIVE® | SKINBOOSTER

RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

Salon Esthétique, praktijk voor huidverbetering in Stramproy-Weert

Wil je graag weten welke kleur foundation het beste bij je huid past? Of wil je graag weten hoe je concealer aanbrengt? Soraya, visagiste van Delilah Cosmetics is regelmatig bij ons voor make-up advies.
De eerstvolgende datum waar nog plaatsen vrij zijn: vrijdag 15 september.
Reserveer alvast je plekje. 0495 453330
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

❤️Love the skin you’re in! ❤️
Beauty Angel
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

24 uur per dag mooi met permanente make-up.
Onze Esther maakt prachtig werk zoals je kunt zien op de foto’s. Esther is een topper die jarenlange ervaring heeft in eyeliners, wenkbrauwen, full lips. Benieuwd naar permanente make-up? Neem contact met ons op en we plannen een gratis intake voor je in.
📸 Shammaclinic, @ Dubai, United Arab Emirates
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

NIEUW: TIXEL
De Tixel is de revolutionaire doorbraak voor huidverbetering.
Het apparaat heeft de allernieuwste techniek voor het behandelen van sterk (zon)beschadigde huid, diepe rimpels en verouderde huid. De Tixel behandeling is tevens ook zeer geschikt voor het behandelen van acnelittekens en striemen of striae.
Tixel vervangt de gefractioneerde CO2 Laser die bekend staat om zijn pijnlijke behandelingen en de lange hersteltijd. Tixel heeft dezelfde resultaten als de CO2 Laser echter zonder al die nadelen.
Waarvoor wordt de Tixel gebruikt?
De Tixel wordt gebruikt voor huidverjonging en huidverstrakking van het gezicht, hals, decollete, handen armen, benen en billen.
Ook zonbeschadiging, rimpels, verslapte huid, littekens , striae en melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd) kunnen met Tixel worden behandeld.
We gaan eerst intensief trainen en vanaf medio september kunt u deze behandeling bij ons plannen. Benieuwd naar de Tixel voor het gezicht of andere zones? Neem contact met ons op en we plannen een gratis intake voor je in.Tixel is a novel thermal fractional skin rejuvenation system covering the treatment spectrum of ablative and non-ablative . In ablative mode deep or shallow ...
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Marion Sonnenschein en José van Eerdt zijn de winnaars van de luxe ELT 3 Beauty Angel behandeling. Van harte gefeliciteerd! Neem aub contact op voor het maken van een afspraak. tel 0495 453330 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook
Neem contact op!

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search