Divine facelift

Divine Facelift

Pollogen introduceert een totale aanpak om tekenen van huidveroudering te herstellen
DIVINE PRO is een multi-oplossing dat de meest effectieve gezichtsverjonging biedt inclusief meer huidvolume en huidversteviging.

Het is een comfortabele behandeling met vrijwel geen pijn en minimale hersteltijd. Een winnende combinatie van klinisch bewezen technologieën: TriFractional™ RF, VoluDerm™ micro-needling, TriPollar® RF en Dynamic Muscle Activation (DMA™).
Multi-dimensionale behandelingen werken samen om de diepe huid, de midden huid en de opperhuid, van binnenuit naar buiten te vernieuwen.

Wil je meer huidvolume? Minder rimpels en lijntjes en een strakkere huid?
En houd je het liever natuurlijk?
Dan is een behandeling met ‘Pollogen Divine Pro’ ideaal voor jou.

TriFractional RF
Verjongt de opperhuid. Deze invasieve behandeling creëert microwondjes die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het lichaam produceert een nieuwe en gezonde huid.

VoluDerm
Deze minimaal invasieve behandeling maakt gebruik van ultrafijne micro-naalden, tijdens het toepassen van RadioFrequentie, waardoor de diepe huidlaag aan volume toeneemt. De micro-naaldjes stimuleren de fibroblasten om op natuurlijke wijze de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine te verhogen.

TriPollar
Geeft een direct huid verstrakkend effect en verhoogd de fibroblasten activiteit wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat.

Dynamic Muscle Activation
Lift en verstevigd de gezichtsspieren. Verhoogt de lymfedrainage, bloedcirculatie en lymfecirculatie waarmee de huid meer zuurstof krijgt en afvalstoffen kan afvoeren.

Start typing and press Enter to search