Biologique Recherche’s methodologie is gebaseerd op veertig jaar ervaring en is gebaseerd op unieke en gepersonaliseerde behandelingsprotocollen volgens de Skin Instant Lab© De behandelingen voor het gezicht, het lichaam en de hoofdhuid, aangepast voor zowel mannen als vrouwen, vinden plaats in drie basisfasen:

1. ANALYSE VAN DE SPECIFIEKE BEHOEFTEN VAN UW HUID

Vóór uw behandeling voeren wij een grondige dermocosmetische diagnose uit om uw exacte Skin Instant© te bepalen.

Deze diagnose wordt uitgevoerd met behulp van het systeem Skin Instant©Lab en wordt aangevuld met een visuele analyse, metingen en een vragenlijst om het meest geschikte behandelprotocol te bepalen. Het gebruik van de techniek van VisioLab© maakt het mogelijk, dankzij een high definition beeld en een wetenschappelijke analyse van uw gezicht, om nog verfijndere resultaten te verkrijgen.

2. DE INITIALISATIEFASE

DE EPIDERMIS VOORBEREIDEN EN IN BALANS BRENGEN

Het behandelingsprotocol begint met een individuele voorbereiding van uw epidermis – het ultieme schild dat beschermt tegen de agressies van de buitenwereld.

Dit gebeurt volgens een nauwkeurig en rigoureus ritueel gebaseerd op:

Grondige reiniging van uw huid gecombineerd met een massage
uw huid voorbereiden met de iconische Lotion P50 van het merk en een gezichtsmasker aanbrengen

3. DE BEHANDELINGSFASE

ELK PROBLEEM AANPAKKEN EN DIEPGAAND BEHANDELEN
In de deze fase worden producten met de hoogste concentratie actieve ingrediënten gebruikt om de opperhuid te “herstellen” en het vermogen tot zelfregeneratie te versterken.

Wanneer ze worden aangebracht volgens de Biologique Recherche-methodologie, balanceren, hydrateren en revitaliseren ze de epidermis zoals vereist door elke Skin Instant©.
De actieve ingrediënten werken geleidelijk, de huidkwaliteit verbetert en de teint wordt stralend.

De holistische benadering van de huid – als een orgaan dat direct verbonden is met alle andere – geeft een bijzonder baanbrekende visie op alle technieken die specifiek zijn voor het merk namelijk:

  • ze gebruiken plantaardige, biomarine en biotechnologische extracten in zeer hoge concentraties – meer dan 20% in de meeste producten
  • het gebruik van synthetische geurstoffen is uitgesloten om de integriteit van de formules te behouden en te proberen bijwerkingen te voorkomen
  • ze behouden zoveel mogelijk de oorspronkelijke structuur van de actieve ingrediënten door maximaal gebruik te maken van koude verwerking in onze formules
  • ze garanderen de doeltreffendheid van een Biologique Recherche-product door de samenstelling en de kwaliteit van de actieve ingrediënten
  • ze versterken de synergie tussen de producten, onze kenmerkende en originele behandeltechnieken en de Remodeling Face®-behandeling voor onmiddellijke en uitzonderlijke resultaten. Remodeling face is binnenkort ook beschikbaar bij ons.

Maak een afspraak en laat je betoveren door deze exclusieve en gepersonaliseerde behandelingen.

Voor elke huid geschikt. Ook voor acné, gevoelige huiden, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis. De mogelijkheden met Biologique Recherche zijn heel breed. Aging gacefully hoort daar ook bij. Mooi ouder worden willen we allemaal..

Start typing and press Enter to search