Belotere Revive

Belotero Revive

WAT IS BELOTERO REVIVE?

Belotero® Revive is een injecteerbare gel op basis van hyaluronzuur. De gepatenteerde gel zorgt voor optimale integratie in de huid.
Bij injectie van een filler op basis van hyaluronzuur worden de fijne lijntjes opgevuld. Na injectie wordt door vernieuwde hydratatie de huidkwaliteit verbeterd.

OVER DE BEHANDELING

De injectable filler Belotero® Revive wordt in de huid geïnjecteerd d.m.v. een fijne naald om fijne lijntjes te voorkomen en de huidstructuur te verbeteren.

  • Een behandeling met fillers kan een licht ongemak of een lichte pijn met zich meebrengen tijdens de behandeling. Daarom kan uw arts ervoor kiezen een lokale verdoving toe te passen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Deze verdoving kunt u nog enige tijd voelen.
  • Om te zorgen voor een gelijkmatig resultaat zal de arts de behandelde zone masseren, waardoor uw huid tijdelijk rood of gezwollen kan zijn. Uw arts zal u adviseren wat te doen na de behandeling.
  • Een behandeling duurt meestal een 30-tal minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen zones.

RESULTATEN

In tegenstelling tot een crème wordt Belotero® Revive toegepast met een injectie in de huid. Dit zorgt voor directe hydratatie, dankzij hyaluronzuur en de toe¬voeging van glycerol.¹,²
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hyaluronzuur en glycerol helpen rimpelvorming te voorkomen. Hydratatie van de huid zorgt voor een goede huidstructuur en een jonge en frisse uitstraling. Dit zorgt voor een natuurlijke look zonder drastische volume veranderingen.³,4
Belotero® Revive kan als skinbooster gebruikt worden voor veelvoudige behandelingen en zorgt voor een jonge uitstraling van binnenuit!

Een behandeling met Belotero® Revive blijft bij de meeste patiënten 36 weken zichtbaar. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.
Fillers op basis van hyaluronzuur worden in de praktijk vaak gecombineerd met andere fillers, maar er zijn geen wetenschappelijke studies over. Belotero® Revive mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied.
Belotero® Revive is mogelijk een korte periode, net na de behandeling, voelbaar. Na verloop van tijd voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan.
Meestal vindt een herhaalbehandeling na 4 weken plaats. De effectiviteit is het grootst bij een herhaling van 3 behandelingen.

Start typing and press Enter to search